Nieuwe plannen

Het leek wel winter of op z’n minst herfst, maar toch vertrokken we begin juli met het team naar het zuiderstrand om nieuwe plannen te maken voor na de zomer. Na een wandeling en een vliegerrace stelden we elkaar de vraag: ‘Waar heb je het meeste zin in?’ Een hele lijst aan activiteiten volgde, tof dat er zoveel enthousiasme en ideeën naar boven kwamen. Een keuze maken viel nog niet mee, maar we hebben nog even om erover na te denken en nieuwe ideeën uit te werken.

We hopen in ieder geval maandag 14 september het nieuwe seizoen te starten, aan tafel in een compleet verbouwde keuken op de Parkstraat én een Wee Sing erachteraan, in de kapel of misschien wel ergens anders waar we zoveel ruimte hebben dat we kunnen zingen… Wordt vervolgd!

Houd de website in de gaten, volg ons op instagram of facebook, óf schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws en uitnodigingen voor activiteiten!

Heb jij ook een idee wat je graag op het programma wilt zien na de zomer? We horen het heel graag! Stuur een berichtje naar dorinde@zinzoekers.nl of via whatsapp: 06 23458123. Fijne zomer en graag weer tot daarna!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.