Keuzes maken!

Hoe maak je goede keuzes? En wat is goed? Moeten we wel van die weloverwogen keuzen maken, of is het soms beter om gewoon ‘de flow’ te volgen, je gevoel achterna en te zien wat er op je pad komt? 

In je twintiger jaren maak je de belangrijkste keuzes voor je toekomst. Je fundament leg je met de keuzes die je maakt rondom studie, werk, woonplaats en liefde. Daarmee geef je richting aan je leven. Wat nu als je er als dertiger achter komt dat er allerlei deuren dicht zijn gegaan, waar je nog wel naar binnen zou willen? Had je daar beter op voorbedacht willen zijn? Of ben je dat juist al en maakt dat de druk op het maken van goede keuzes nog groter? Keuzes maken, de een is er beter in dan de ander, maar we durven wel te stellen dat we er allemaal vroeg of laat mee worstelen.

Maar oefening baart kunst! Dus gaan we met bovenstaande – en vast nog veel meer – vragen drie avonden aan de slag bij de nieuwe serie van De Verdieping die in mei gaat starten. We wisselen onze eigen ideeën uit en verdiepen en spiegelen die aan de ideeën van verschillende schrijvers, sprekers, (religieuze) leiders en wetenschappers. Laat je inspireren en verdiep mee!

De Verdieping: ‘keuzes maken’ – 3x dinsdagavond 18 mei, 1 en 15 juni om 20:00 uur. Aanmelden kan via chris@zinzoekers.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.