Zinzoekers aan Tafel

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Welkom bij de eerste Zinzoekers aan Tafel van 2023! Schuif aan voor een gezonde hap én een portie geestelijk voedsel!

Thema-avond intimiteit, Friet & Film

Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag

Deze avond maakt onderdeel uit van de drieluik themaserie ‘Intimiteit’ en is de 3e avond, namelijk de Friet & Film avond! Laat je dag voor wat het is en eet een frietje mee! Daarna kijken we naar een film in het verlengde van het thema.

In actie met Stichting Present

Op donderdagavond 26 januari komen we in actie onder begeleiding van stichting Present Den Haag en in samenwerking met stichting Perspektief. 

Taizé viering

bethelkapel Thomas Schwenckestraat 30, Den Haag

Op deze avond sluiten we aan bij de Taizé viering in de Bethelkerk.

Bezinningsweken Kick-off

Hoe jij invulling geeft aan de Bezinningsweken, is aan jou. Zo kun je je bijvoorbeeld onthouden van sociale media, je inzetten voor een goed doel, of bewuster omgaan met je tijd. Het effect hiervan zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat je misschien wel meer tijd overhoudt voor dingen die voor jou 'echt' zinnig zijn. 

Tafel van Hoop lunch, thema ‘De Verleiding’

Houtrustkerk Beeklaan 535, Den Haag, Nederland

Verleiding wordt gemakkelijk gezien als iets slechts, als een gevaar dat je moet afwijzen of weerstaan. Onze dagelijkse realiteit blijkt vaak complexer en taaier.

Bezinningsweken Check-in

Op woensdag 22 februari startte de 40 dagentijd (ook wel vastentijd). Ook wij zijn op eigentijdse wijze van start gegaan! Op woensdag 15 maart, zien we elkaar weer tijdens een online ontmoeting voor een check-in. Tijdens deze avond kunnen we onze ervaringen delen en onze doelen voor de laatste weken bespreken.

Themaserie ‘De innerlijke criticus’, de introavond 

Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag

"Laten we op onze ontdekkingsreis naar onszelf toch eens ophouden met zoeken naar wat mis is met ons. laten we liever ontdekken wie we zijn en hoe we in elkaar zitten! laten we ons oordeel aan de kant zetten terwijl we dat verbazingwekkende stelsel van ikken in onszelf verkennen en met steeds meer eerlijkheid, keuze en vrijheid leren leven." (Hal Stone en Sidra Stone, 2022).

Zinzoekers aan Tafel, editie De reizende Zinzoeker

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Ook deze maand is er weer een editie! Dyanti deelt op deze avond graag met ons verschillende vegetarische gerechten uit de multiculturele Surinaamse keuken.

Zinzoekers Bezinningsweken terugblik & Paas lunch

Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag

Wat betekent hoop voor ons, waarin zien we hoop terug in ons dagelijks leven en/of waarin hopen we het juist meer te willen zien? Ook hierover gaan we in gesprek tijdens een gezellige en gezamenlijke lunch!

Themaserie ‘De innerlijke criticus’, de Verdieping

Een muzikale reis, door Burn-oud en nieuw. Bij Zinzoekers gaan we op 20 april 'Burn-oud en nieuw vieren'; hèt feest om na te denken wat burn-out precies is en hoe we hier met ons allen mee om moeten gaan.

In actie met Stichting Present!

Op maandagavond 24 april komen we weer in actie samen met Stichting Present. Op deze avond bezorgen we een gezellige quizavond voor bewoners onder het mom van Koningsdag. Ook serveren we samen met de organisatie een lekker hapje en drankje in het verlengde van het thema.

Taizé viering

bethelkapel Thomas Schwenckestraat 30, Den Haag

Tijdens deze viering zingen we liederen die herhaald gezongen worden, worden er verschillende teksten voorgelezen, is er ruimte voor stilte, meditatie, en is er gelegenheid om kaarsen aan te steken.

Friet & Filmavond, thema ‘De innerlijke criticus’

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Laat je dag voor wat het is en eet een frietje mee! Weet je van harte welkom bij de 3e en tevens laatste avond van de themaserie ‘De innerlijke criticus’!

Zinzoekers aan Tafel

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Laat je verrassen door de koks die een gezonde (vega) maaltijd bereiden in de gezellige keuken van Stek op de Parkstraat, hartje Den Haag. Tussen de gangen door is er een memo (meditatief moment) voor je dagelijkse shot inspiratie.