Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zinzoekers op retraite – volgeboekt

19 maart 2021 | 18:00 - 21 maart 2021 | 16:00

Zin in ontspanning, verbinding en een andere omgeving in deze tijd? Ga dan in het eerste lenteweekend met ons mee op retraite! 

Vrijdag 19 tot en met zondag 21 maart gaan we met een groep van maximaal 8 zinzoekers naar klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Tijdens dit weekend leven we mee in het dagritme van deze leefgemeenschap. Vier keer per dag is er een getijdenviering. Daarnaast is er ruimte voor reflectie, stilte, genieten van de natuur en uitwisseling met elkaar.

We huren de voormalige jongerenvleugel, waar we beschikken over acht slaapkamers, een gemeenschappelijke ruimte en een keuken. Als groep zorgen we dit weekend gezamenlijk voor het bereiden van de maaltijden.

Vertrek vanuit Den Haag: vrijdagavond om 18.00 uur bij Stek Den Haag. Geef in het formulier aan of je beschikt over eigen vervoer, zodat we met elkaar kunnen meerijden.
Vertrek vanuit Diepenveen: zondag na de lunch.
Kosten voor twee overnachtingen en maaltijden (ontbijt op zaterdag t/m lunch op zondag): €135*

* Heb je interesse in de historie van Nieuw Sion? Dan kun je voor €7,50 een rondleiding boeken van 1,5 uur.

Ben je enthousiast? Geef je uiterlijk 20 februari op via dit formulier.
Heb je vragen? Stel deze dan aan Evelien via evelien@zinzoekers.nl.

UPDATE: alle 8 plekken zijn ingevuld, je kunt je niet meer aanmelden. Jammer? Mail Evelien, dan houd ze je op de hoogte voor een volgende retraite.

Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter afstand en de andere coronarichtlijnen die gelden op dat moment. Zijn de richtlijnen te belemmerend om een fijn weekend te kunnen beleven, dan zal het retraiteweekend worden verplaatst (datum in overleg, geld terug ook een optie).

Foto: Hissink

Gegevens

Begin:
19 maart 2021 | 18:00
Einde:
21 maart 2021 | 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Diepenveen

Gegevens

Begin:
19 maart 2021 | 18:00
Einde:
21 maart 2021 | 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Diepenveen