Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zinzoekers aan tafel – op het strand!

14 september 2020 | 18:30 - 20:00

Belangrijke update: We verplaatsen Zinzoekers aan tafel deze maandag naar het strand! De zomer maakt een comeback en daar willen we natuurlijk gebruik van maken! We verzamelen om 18:30 uur bij de strandopgang naast het Zuiderstrandtheater en zoeken vanaf daar een (niet te drukke) plek op het strand. Meld je uiterlijk zondag aan bij Jeltsje@zinzoekers.nl Wij zorgen voor een lekkere zomerse (vegetarische) maaltijd. Zelf meenemen: bord, bestek en beker en vergeet ook je handdoek en zwemkleding niet ? Voor wie wil is er aansluitend een geïmproviseerde Wee Sing langs de vloedlijn en/of een potje Kubb.


Schuif aan voor een gezonde hap én een portie geestelijk voedsel! Aan de keukentafel in de (compleet verbouwde!) huiskamer van Stek ben je welkom om even de dag door te nemen, bij te praten met bekenden en nieuwe mensen te leren kennen.

Een keer per maand bereiden we een gezonde (vega) maaltijd in de gezellige keuken van Stek op de Parkstraat, hartje Den Haag. Tussen de gangen door is er een memo (meditatief moment) voor je dagelijkse shot inspiratie.

Locatie: keuken en huiskamer van Stek, Parkstraat 32 Den Haag
Tijd: 18:30 – 20:00 uur
Bijdrage: €5,- (contant gepast betalen of pinnen)
Aanmelden: uiterlijk de zondag ervoor bij jeltsje@zinzoekers.nl
Corona: rekening houdend met de Corona-maatregelen hebben we een maximum aantal plaatsen aan tafel, is aanschuiven zonder aanmelding helaas niet mogelijk, houden we 1,5 meter afstand en vragen we je om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten.

PS: Voor wie wil, is er aansluitend de Zinzoekers ‘Wee Sing’, een half uurtje zingen, stilte en kaarsje aansteken.

Gegevens

Datum:
14 september 2020
Tijd:
18:30 - 20:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jeltsje van de Woude
E-mail:
jeltsjevdwoude@gmail.com

Locatie

Keuken van Stek
Parkstraat 32
Den Haag,
+ Google Maps