Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wee Sing – ONLINE

8 juni 2020 | 20:00 - 20:30

Zin in een moment van rust, stilte en bezinning aan het begin van de week? Doe mee met de Wee Sing! Een half uurtje zingen, meditatie en een kaarsje aansteken.

We kiezen een aantal mooie liederen uit (o.a. Taizé en Iona) om samen te zingen. De liederen zijn rustgevend en meditatief, maar doordat ze makkelijk te zingen zijn, krijg je ook energie! Tussendoor delen we een mooi gedicht of tekst, is er een moment stilte en kun je een kaarsje aansteken.

Voorheen kwamen we samen in de kapel van Stek. Nu dat nog niet kan, meeten we online via zoom. Dat is een beetje wennen en samen zingen blijft het mooiste als je echt bij elkaar bent, maar toch is het een heel fijn moment van verstilling en verbinding. Dus deze maand weer, leuk als je ook inzoomt!

Tijd: 20:00 – 20:30 uur
Locatie: online via zoom
Kosten: vrije deelname
Aanmelden: doe je mee? mail naar siete@zinzoekers.nl, dan krijg je de link om in te zoomen.

Wat betekent ‘Wee Sing’? In de Iona community, waar we in 2017 met een groep zinzoekers waren, wordt elke week een Wee Sing gehouden, wat ‘klein zingetje’ betekent. In een uur tijd zing je een heel aantal liederen. De naam bleef hangen en daarom gebruiken we die ook voor ons half uurtje zingen.

Gegevens

Datum:
8 juni 2020
Tijd:
20:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Siete Frouws

Gegevens

Datum:
8 juni 2020
Tijd:
20:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Siete Frouws