Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wee Sing

11 mei | 20:00 - 20:30

Zin in een moment van rust, stilte en bezinning aan het begin van de week? Doe mee met de Wee Sing! Een half uurtje zingen, meditatie en een kaarsje aansteken.

We kiezen een aantal mooie liederen uit (o.a. Taizé en Iona) om samen te zingen. De liederen zijn rustgevend en meditatief, maar doordat ze makkelijk te zingen zijn, krijg je ook energie! Tussendoor delen we een mooi gedicht of tekst, is er een moment stilte en kun je een kaarsje aansteken.

Voorheen kwamen we samen in de kapel van Stek. Nu dat nog niet kan, meeten we online via zoom. Het is nog een beetje uitzoeken wat dan het beste werkt en samen zingen blijft het mooiste als je echt bij elkaar bent, maar toch was het in april een heel fijn moment van verstilling en verbinding. Dus deze maand weer, leuk als je ook inzoomt!

Tijd: 20:00 – 20:30 uur
Locatie: online via zoom
Kosten: vrije deelname
Aanmelden: doe je mee? mail naar iris@zinzoekers.nl, dan krijg je de link om in te zoomen.

Wat betekent ‘Wee Sing’? In de Iona community, waar we in 2017 met een groep zinzoekers waren, wordt elke week een Wee Sing gehouden, wat ‘klein zingetje’ betekent. In een uur tijd zing je een heel aantal liederen. De naam bleef hangen en daarom gebruiken we die ook voor ons half uurtje zingen.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
20:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Siete Frouws

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
20:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Siete Frouws