Laden events

« Alle evenementen

Wee Sing

20 april | 20:30 - 21:00

Aansluitend aan Zinzoekers aan tafel is de kapel open voor een half uurtje zingen, meditatie en een kaarsje aansteken. Een moment van rust, stilte en bezinning aan het begin van de week doet wonderen, dat zul je zien! 

We kiezen een aantal mooie liederen uit (o.a. Taizé en Iona) om samen te zingen. De liederen zijn rustgevend en meditatief, maar doordat ze makkelijk te zingen zijn, krijg je ook energie! Tussendoor is er een moment stilte en kun je een kaarsje aansteken.

UPDATE: in verband met het corona virus, kan deze meeting niet doorgaan zoals we gewend zijn. We kijken met het team per week of soms zelfs per dag waar we dan wel zin in hebben. Samen zingen via een video call schijnt een enorme uitdaging te zijn, maar misschien kunnen we wel gezamenlijk naar het avondgebed van Taizé luisteren, of los van elkaar een mooie song opnemen en die editen tot één… Als jij ideeën hebt voor een alternatief, horen we daar heel graag over. En als er iets te gebeuren staat, dan kun je daar hier meer over lezen.

Tijd: 20:30 – 21:00 uur
Locatie: kapel van Stek, Parkstraat 32 Den Haag
Kosten: vrije deelname
Aanmelden: niet nodig, voor vragen: iris@zinzoekers.nl
Wil je vooraf mee eten, meld je dan wel even aan bij Jeltjse@zinzoekers.nl.

Wat betekent ‘Wee Sing’? In de Iona community, waar we in 2017 met een groep zinzoekers waren, wordt elke week een Wee Sing gehouden, wat ‘klein zingetje’ betekent. In een uur tijd zing je een heel aantal liederen. De naam bleef hangen en daarom gebruiken we die ook voor ons half uurtje zingen.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:30 - 21:00
Event categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Siete Frouws

Locatie

Kapel van Stek
Parkstraat 32
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:30 - 21:00
Event categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Siete Frouws

Locatie

Kapel van Stek
Parkstraat 32
Den Haag, Nederland
+ Google Maps