Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdwalen in de duinen

25 oktober 2020 | 13:30 - 16:00

Op zondagmiddag 25 oktober gaan we met een groep zinzoekers wandelen in de duinen van Kijfhoek en Bierlap. Dat is een bijzonder duingebied bij Meijendel en vlakbij Den Haag. Omdat het zo uitgestrekt is en er geen wandelroutes zijn uitgezet, kun je er gemakkelijk verdwalen.

Gelukkig gaan we samen en zijn er wandelaars bij met ervaring in dit gebied. Aangezien we lopen op de dag van de stilte lijkt het ons mooi om ook een moment van stilte in te bouwen in de wandeling. Kom ook om elkaar te ontmoeten, voor een goed gesprek, om tot rust te komen en te genieten van de natuur! 

Informatie over het gebied op de website: 

Kijfhoek & Bierlap is onderdeel van Meijendel en een dagkaartenterrein. Het gebied is een walhalla voor rustzoekers. Door dit gevarieerde terrein lopen geen uitgezette wandelroutes en je kunt hier urenlang dwalen over de kronkelige wandelpaden. Die zijn aangegeven met groene paaltjes. Sommige paaltjes hebben een nummer. Deze corresponderen met de nummers op de recreatiekaart Meijendel, verkrijgbaar voor € 3,00 in De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea. Zo kun je de uitgang altijd weer terugvinden. Kijfhoek & Bierlap is een begrazingsgebied. Wie weet kom je een van onze Gallowayrunderen of Konikpaarden tegen. Ook veel reeën vinden hier een rustige plek om te leven. 

Waar & wanneer: we verzamelen zondag 25 oktober om 13:30 uur bij de Tapuit, bezoekerscentrum Dunea verzamelen. De wandeling duurt tot circa 16.00 uur. 
Kosten: bij het bezoekerscentrum koop je een toegangskaartje voor 2 euro per persoon. 
Ga je mee? meld je vooraf even aan bij Dorinde: dorinde@zinzoekers.nl of whatsapp: 06 2345 8 123.  
Corona: we lopen in kleine groepjes van drie à vier personen en houden 1,5 meter afstand. In het bezoekerscentrum is een mondkapje verplicht. 

Afbeelding: Natuurgebieden in beeld

Gegevens

Datum:
25 oktober 2020
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Dorinde IJdo
Telefoon:
06-23458123
E-mail:
dorinde@zinzoekers.nl

Gegevens

Datum:
25 oktober 2020
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Dorinde IJdo
Telefoon:
06-23458123
E-mail:
dorinde@zinzoekers.nl