Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelukt of Gelukkig: oefenen in levenskunst

18 september 2017 | 19:30 - 22:00

Wat is geluk? En waar word je gelukkig van? Op maandag 18 september duiken we in het geluk. We wisselen uit over wat geluk voor ons is en behandelen de wetenschappelijke benadering van Sonja Lyubomirsky. Sonja deed onderzoek naar geluk en ontdekte dat er 12 geluksactiviteiten zijn die duurzaam geluk bevorderen.
 
Nieuwsgierig? Meld je aan en kom 18 september naar het stadsklooster op het Westeinde! Aanmelden via Dorinde: dijdo@stekdenhaag.nl
 
Deze avond is onderdeel van de workshopserie ‘Gelukt of gelukkig’. Drie avonden staan we stil bij diverse levensvragen en oefenen we in levenskunst. Dat doen we steeds op een andere manier, vanuit een andere benadering. Je bent welkom om één, twee of drie avonden te komen. Wat volgt na 18 september:
 
2 oktober – Labyrint
Een labyrint is een heel oude vorm van je bezinnen op je leven. Lopend kom je tot inzichten, over jouw weg, jouw leven, waar jij voor staat en in gelooft.
 
16 oktober – Droom
Wat gebeurt er als je durft te dromen? Zonder bezwaren en vooroordelen, open en vrij fantaseren over wat je echt zou willen? We gaan het ontdekken én bedenken wat je zou kunnen doen als eerste stap naar realisering van die droom.
 
In het najaar van 2016 gaven we de serie voor het eerst. De reacties waren zo positief, dat we de serie dit najaar opnieuw aanbieden.
“Mooi om te zien hoe een groep samen op zoektocht is. Voor mijzelf zijn er veel deuren open gegaan, antwoorden gekomen en ook weer nieuwe vragen bijgekomen. Zo gaat de zoektocht verder. Belangrijkste is dat ik weer wat meer rust heb gevonden en gemakkelijker met een open blik verder kan gaan.” – Hanna (30)

Wanneer: maandag 18 september (vervolg: 2 en 16 oktober)
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: Stadsklooster, Westeinde 101 Den Haag
Bijdrage: € 5 / 10 / 15 per avond (draag bij wat haalbaar voor je is)
Aanmelden: mail Dorinde via dijdo@stekdenhaag.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gegevens

Datum:
18 september 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsklooster
Westeinde 101
Den Haag,
+ Google Maps

Organisator

Dorinde IJdo
Telefoon:
06-23458123
E-mail:
dorinde@zinzoekers.nl