Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Verdieping: ‘De verborgen bron’

26 november 2019 | 19:30 - 22:00

Ergens ècht de tijd voor nemen, zonder te haasten, hoe vaak lukt jou dat? En wat gebeurt er dan? Door het drukke leven met een volle agenda dat we leiden, is het vaak vluchtig en kunnen we het gevoel hebben dat we overal maar een beetje zijn.

Bij deze aflevering van De Verdieping vragen we je volle aandacht om te luisteren naar een oude rabbijnse gelijkenis over een man die door de woestijn liep, bij een verborgen bron kwam en de tijd nam om deze te ontdekken.

Het verhaal wordt verteld volgens de benadering ‘Godly Play’. In de zomer hoorden we zo al het verhaal van Abram en Sarai op reis. Daar kregen we zulke positieve reacties op, dat we nu een nieuw verhaal vertellen volgens dezelfde benadering. Aansluitend aan het verhaal is er de verwondering (vragen die volgen op het verhaal) en de verwerking (vrije tijd om te doen wat je past; schrijven, tekenen, stil zijn, uitwisselen, lezen, …).

Nieuwsgierig? Neem de tijd of maak tijd vrij!

Locatie: Parkstraat 32 Den Haag
Datum & tijd: 19:30 – 22:00 uur
Bijdrage: €5,- (pin of contant)
Aanmelden: mail naar dorinde@zinzoekers.nl

De Verdieping is er voor twintigers en dertigers die met elkaar in gesprek willen gaan over geloof- en levensvragen. Elke maand een ander onderwerp dat ons aan het denken zet en uitnodigt tot een open gesprek.

 

Gegevens

Datum:
26 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Dorinde IJdo

Locatie

Kapel van Stek
Parkstraat 32
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
26 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Iris Wierstra
Dorinde IJdo

Locatie

Kapel van Stek
Parkstraat 32
Den Haag, Nederland
+ Google Maps