Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Verdieping: ‘de toekomst is onzeker’

30 maart 2021 | 20:00 - 22:00

Hoe kijk jij naar de toekomst? Ga je die met vertrouwen tegemoet, of maak je je zorgen over hoe de toekomst eruit zal zien voor jezelf, de mensen om je heen, de wereld? Praat en verdiep mee bij de eerste verdiepingsserie van dit jaar: ‘De toekomst is onzeker’. 

Het lijkt erop dat het vooruitgangsdenken tot stilstand komt: onze generatie gaat het misschien niet zo goed of beter krijgen dan onze ouders. Grote wereldwijde crises zorgen ervoor dat een rustig leven in Nederland er niet in zit. Welke houding kunnen we onszelf aanleren wanneer we de chaos om ons heen zien? Heeft het zin om angstig te zijn voor wat we niet in de hand hebben? Wat is dat eigenlijk, angst? Welke soorten angsten bestaan er en kunnen we misschien ook iets van onze angst leren?

Met deze – en vast nog wel veel meer – vragen gaan we drie avonden aan de slag. We wisselen onze eigen ideeën uit en verdiepen en spiegelen die aan de ideeën van verschillende schrijvers, sprekers, (religieuze) leiders en wetenschappers. Laat je inspireren en verdiep mee!

Locatie: huiskamer van Stek, Parkstraat 32 Den Haag of online via teams (link via mail)
Tijd: 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Data: 3x dinsdagavond 2, 16 en 30 maart
Bijdrage: €15 – 30 voor drie avonden incl. koffie & thee (Je betaalt via een open tikkie en bepaalt zelf wat je wilt geven.)
Aanmelden: bij chris@zinzoekers.nl
Corona: rekening houdend met de maatregelen kunnen er maximaal 8 mensen deelnemen, houden we 1,5 meter afstand en vragen we je om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten.

Gegevens

Datum:
30 maart 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Chris van Wieren

Locatie

Huiskamer van Stek
Parkstraat 32
Den Haag,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 maart 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Chris van Wieren

Locatie

Huiskamer van Stek
Parkstraat 32
Den Haag,
+ Google Maps