Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Bier) proeven in het klooster (VOL)

6 februari 2020 | 19:30 - 22:00

Een Haags klooster bezoeken én worden ingewijd in de geheimen van het kloosterbier… Dat klinkt toch als de ideale combinatie en jij kunt daarbij zijn!

In het centrum van Den Haag staat het klooster van de Broeders van Sint Jan. Hun Willibrordushuis bevat onder andere een prachtige kapel, refter en een voormalige schuilkerk. Bovendien brouwen de broeders sinds 2014 hun eigen kloosterbier.

Tijdens een rondleiding door een broeder bezichtigen we verschillende ruimtes in het gebouw. We horen over het kloosterleven en over het werk dat de broeders verrichten. Natuurlijk nemen we ook een kijkje in de brouwerij en sluiten we – voor wie dat wil – af met een bierproeverij!

Dat bier is trouwens heel erg lekker! Volgens bierkenners staan de bieren van de Kloosterbrouwerij Haagsche Broeder in de Nederlandse Bier Top 5. Geen wonder dat de broeders hun productie volgend jaar gaan vertienvoudigen. Dit is misschien wel je laatste kans om de brouwerij te bezoeken vóór de schaalvergroting. Reserveer dus een plekje en ga mee!

Locatie: Oude Molstraat 35
Datum & tijd: 6 februari 19:30 – 22:00 uur
Kosten: €15 per persoon (Zijn de kosten een probleem? Laat dan bij je aanmelding weten wat je kunt bijdragen, dan leggen we de rest bij.)
Aanmelden: reserveer een plekje via gerhard@zinzoekers.nl (maximaal 20 deelnemers). Het maximum aantal deelnemers is bereikt, je kunt je niet meer aanmelden. 

Meer over het klooster

Meer over het kloosterbier

 

Gegevens

Datum:
6 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gerhard de Kok
E-mail
gerhard@zinzoekers.nl

Locatie

Willibrordushuis
Oude Molstraat 35
Den Haag,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
6 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gerhard de Kok
E-mail
gerhard@zinzoekers.nl

Locatie

Willibrordushuis
Oude Molstraat 35
Den Haag,
+ Google Maps