Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelukt of gelukkig – oefenen in levenskunst

2 oktober 2017 | 19:30 - 22:00

- €5 – €15

Hoe loopt jouw levenspad? Wat en wie kom je tegen? En welke keuzes maak je? Op maandag 2 oktober lopen we het labyrint. Een oeroude vorm van je bezinnen op je leven. Lopend kom je tot inzichten, over jouw weg, jouw leven, waar jij voor staat en in gelooft. Sinds deze zomer heeft Den Haag twee labyrinten, in de Paleistuin en in Kortenbos. We kunnen niet wachten om daar onze voeten op te zetten! 

Nieuwsgierig? Meld je aan en doe mee! Aanmelden via Dorinde: dijdo@stekdenhaag.nl

Deze avond is onderdeel van de workshopserie ‘Gelukt of gelukkig’. Drie avonden staan we stil bij diverse levensvragen en oefenen we in levenskunst. Dat doen we steeds op een andere manier, vanuit een andere benadering. Je bent welkom om 1, 2 of 3 avonden te komen. De eerste avond was op 18 september en stond in het teken van geluk. Na 2 oktober volgt nog:

16 oktober – Droom
Wat gebeurt er als je durft te dromen? Zonder bezwaren en vooroordelen, open en vrij fantaseren over wat je echt zou willen? We gaan het ontdekken én bedenken wat je zou kunnen doen als eerste stap naar realisering van die droom.

In het najaar van 2016 gaven we de serie voor het eerst. De reacties waren zo positief, dat we de serie dit najaar opnieuw aanbieden. Een van de reacties:

“Er zijn voor mij veel deuren open gegaan, antwoorden gekomen en ook weer nieuwe vragen bijgekomen. Belangrijkste is dat ik weer wat meer rust heb gevonden en gemakkelijker met een open blik verder kan gaan.” – Hanna (30)

De serie wordt gegeven door Dorinde IJdo en Siete Frouws. Beiden volgden we de serie ‘Oefenen in levenskunst’ zelf in 2015. Inmiddels hebben we al heel wat geoefend. We zien ernaar uit om aan anderen door te geven wat we geleerd hebben.

Wanneer: maandag 2 oktober (vervolg: 16 oktober)
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: Stadsklooster, Westeinde 101 Den Haag (van daaruit gaan we naar het labyrint)
Bijdrage: € 5 / 10 / 15 per avond (draag bij wat haalbaar voor je is)
Aanmelden: mail naar Dorinde via dijdo@stekdenhaag.nl

Gegevens

Datum:
2 oktober 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€5 – €15
Evenement Categorie:

Organisatoren

Dorinde IJdo
Siete Frouws

Locatie

Stadsklooster
Westeinde 101
Den Haag,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
2 oktober 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€5 – €15
Evenement Categorie:

Organisatoren

Dorinde IJdo
Siete Frouws

Locatie

Stadsklooster
Westeinde 101
Den Haag,
+ Google Maps