Sjavoeot

Cornelis Houtmanstraat 11, 2593 RD Den Haag

Welke rol speelt de Thora in het leven van de hedendaagse Jood, hoe wordt deze in de moderne tijd gepraktiseerd, zijn er overeenkomsten met hoe de moderne christen hiermee omgaat en waarom is de Thora voor Joden zelf nu nog van veel waarde?

In actie met stichting Present

Op 25 juni gaan we als groep een paar uur iets voor een ander doen. We doen dit onder begeleiding van Stichting Present Den Haag.

Verstillen en Vertragen in natuurgebied Solleveld

Monsterseweg 2 Verzamelen bij de parkeerplaats van Ockenburgh, Den Haag

We dompelen ons onder in de rust en inspiratie van de natuur. Dit doen we door middel van meditatieve momenten gericht op ademhaling, aandacht en onze zintuigen.

Het Zinzoekers zomerfeest!

Stadsklooster Westeinde 101, Den Haag

Op zaterdag 16 juli vieren we het jaarlijkse Zinzoekers zomerfeest!
Lekker bijpraten, kennis maken met nieuwe mensen al genietend van de zomerse temperatuur midden in de tuin van het Stadsklooster in hartje Den Haag.

Zinzoekers aan tafel

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Schuif aan voor een gezonde hap én een portie geestelijk voedsel!

Back 2 school & work

Keuken van Stek Parkstraat 32, Den Haag

De back 2 school & work bijeenkomst zal in het teken staan van het afsluiten van de vakantieperiode en het terugkeren naar school of werk. Herken jij ook dat het best lastig kan zijn om de balans weer te vinden? Je bent niet de enige!

Zinnig bierdrinken

Noordeinde 140 Den Haag

De zomerstop zit erop! Het is een mooi moment om gezellig kennis te maken en/of bij te praten. Goed gezelschap, lekkere drankjes en zinvolle gesprekken. Op vrijdag 23 september gaan we met Zinzoekers borrelen met diepgang bij O'Casey's Irish Pub.

Taizé viering

bethelkapel Thomas Schwenckestraat 30, Den Haag

Op deze avond sluiten we aan bij de Taizé viering in de Bethelkerk.

In actie met Stichting Present

Tijdens deze middag kopen we boodschappen en koken we met een groepje Zinzoekers een maaltijd met en voor een groep thuis en daklozen. 

Start themaserie ‘Intimiteit’, de introavond

Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag

Intimiteit is nogal een breed begrip. Voor de een heeft het meer te maken met 'verbondenheid', 'nabijheid' of juist eerder met een romantische relatie.

De verdieping, thema ‘intimiteit’

Parkstraat 32, 2514 JK Den Haag

Intimiteit is nogal een breed begrip. Voor de een heeft het meer te maken met 'verbondenheid', 'nabijheid' of juist eerder met een romantische relatie. En als we het over intimiteit hebben, hebben we het dan over fysieke of emotionele intimiteit? 

Christelijke meditatie

Kapel van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Zin zoeken doormiddel van christelijke meditatie, dat is wat we gaan doen! Op deze avond mediteren we in Christelijk-oecumenische setting.

Zinzoekers Sinterklaas feestje!

Huiskamer van Stek Parkstraat 32, Den Haag

Zin in een gezellig feestje? Ook wij vieren dit jaar samen gezellig het Sinterklaasfeest!