Doei Maike! Hallo Jeltsje en Evelien

Na bijna drie jaar in het team van Zinzoekers maakt Maike (midden op de foto) nu plaats voor twee nieuwe teamleden. We bedanken Maike voor haar betrokken en daadkrachtige inzet. Als we even vastliepen in besluiten, kreeg Maike ons met een frisse ‘Ok, wat gaan we doen?’ weer aan de gang. Mede dankzij Maike is Zinzoekers ook de open community geworden, die het nu is. 

Heel blij zijn we dat we twee nieuwe teamleden kunnen verwelkomen: Jeltsje (rechtsboven) en Evelien (linksonder). Ze stellen zich zelf even aan je voor:

“Hoi, ik ben Jeltsje en ik laat mij graag inspireren door mooie woorden, kunst, eerlijke gesprekken en de natuur. Daarom ben ik zo blij dat Zinzoekers bestaat! Ik kijk ernaar uit om met het team ideeën uit te werken voor activiteiten die passen bij deze mooie groep. Waar ik het meeste zin in heb in het nieuwe seizoen? Weer met elkaar eten bij Zinzoekers aan Tafel!”

“Mijn naam is Evelien, ik kan erg genieten van het strand, de zee en de zonsondergang. Voor mij is Zinzoekers een plek waar ik mezelf snel thuis voelde. Als je alleen in een stad komt wonen kan het best lastig zijn om nieuwe mensen te ontmoeten! Hier heb ik het idee altijd welkom te zijn en ervaar ik ruimte om mezelf te zijn. Ik heb veel zin om samen met alle zinzoekers te zoeken, ontdekken, lachen en verbinden.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.